o titul, 37. kolo
01.04.2012 16:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Dinamo Moskva 0:2

Dinamo Moskva v těžkém a ne zrovna pohledném utkání porazilo v moskevském derby domácí Lokomotiv 2:0. Skončily tak dvě série, neporazitelnost Lokomotivu a klopýtání Dinama.

Oba týmy, vědomy si důležitosti utkání, začaly opatrně. První gólový moment si vypracovalo Dinamo. Kokorin vnikl do pokutového území Lokomotivu, ale jeho střelu vyrazil nohou brankář Guilherme. Ten samý hráč ale překonal Brazilce ve 43. minutě, kdy vyhrál souboj s Šiškinem a poslal míč lobem za jeho záda - 0:1.

Obraz druhého dějství se od toho prvního příliš nelišil. Dinamo svědomitě bránilo vedení, naproti tomu Lokomotiv byl v útoku neplodný. Míče směřující na hrotového útočníka Pavljučenka soustředěná obrana Dinama pokryla.

Naopak 87. minutě fauloval Ozdojev pronikajícího Samedova a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil střídající Bosňan Misimović. Bělomodří konečně zabrali a posunuli se na druhé místo v tabulce.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud tento zápas Dinamo prohraje tak může zapomenout na předkolo LM!!A přitom hráli po celou sezonu tak sympatický fotbal,který přinášel výsledky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele