základní část, 11. kolo
27.05.2011 17:15 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Anži Machačkala 1:2

Mocný finiš Lokomotivu nestačil na více než upravení stavu na 1:2. Anži si tak velice překvapivě odváží z Moskvy tři body a posouvá se na průběžné první místo!

Začátek zápasu byl v režii středu hřiště. Ten byl tak silný, že se z něj míč prakticky nehnul a divák se nudil. Z letargie fans vytáhl až Maicon, který po průniku po pravém křídle pálil nad. Hosté se poprvé ozvali v 20. minutě, kdy po přímém kopu nakopl Holenda brankáře domácích, mimo to Guilherme míč lapil. Pár minut na to zahrozil Ibričič, ale Revišvili byl na místě. Žel bohu to byla také poslední akce prvního poločasu. Tedy ne úplně poslední, ale více šancí se již neurodilo.

Druhou půli začali lépe hosté. v 47. minutě se k přímému kopu z velké dálky postavil Carlos a svou kouzelnou levačkou vykouzlil centr na bližší tyč, kde byli hned 2 fotbalisté Machačkaly, první z nich Tagirbekov uklidil balon za záda stojícího Guilhermeho. 0:1!

V 70. minutě to bylo 0:2, i když sudí gól nakonec neuznali, Tagirbekov zleva nacentroval před bránu, kde se hlavou prosadil Lachijalov, ale pouze z ofsajdu. Nu, co se nepovedlo v minutě 70. , to se povedlo o 10 minut později. Ďurica se řítil s Holednou v zádech ke své bráně, ale český tank ho předběhl a naběhl i do Guilhermeho, který balon vyrazil pouze před sebe, u něj byl první Boussouffa, který obloučkem upravil na 0:2. Krásný fotbalový moment.

Domácí se po závěrečném tlaku golu přeci jen dočkali. po centru zleva zahrál Joao Carlos rukou, uviděl druhou žlutou a šel do sprch. K penaltě se postavil Syčov a nemýlil se. 1:2!

Bohužel pro Lokomotiv gól padl příliš pozdě a s výsledkem již nic neudělali. Zápas tak skončil výhrou hostů. Překvapivou.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

diváci-žádný otazník,ale 15 569

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele