základní část, 17. kolo
23.07.2011 18:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Tom Tomsk 1:3

Kubaň doma trochu překvapivě podlehla Tomsku 1:3. Hrdinou utkání se stal hostující záložník Golyšev, který dal dva góly. Stalo se tak již potřetí tento rok, co dal tento středopolař v jednom zápasu po dvou brankách.

Počátek utkání nezastihl ani jeden celek v nejlepší formě. Po třech týdnech volna byla ligová pauza na obou celcích znát. Až v desáté minutě se k první kloudné akci dostali domácí. Záložník Ne napřáhl za hranicí šestnáctky a Pesjakova v brance Tomičů pořádně protáhl, jeho rána letěla těsně nad břevno. Na druhé straně pálil o 20 minut později Kannunikov, ale z jeho tečované střely nic nebylo. O pár minut později se hosté už mohli radovat. Sabitov zahrával přímý kop z dobrých 40ti metrů a nacentroval před bránu na Smirnova, který hlavou propálil Budakova a Tomiči se mohli radovat z vedení - 0:1. To byla zároveň poslední zajímavá akce první půle.

Druhý poločas načali lépe domácí a na Pesjakova se valil jeden útok za druhým. Až v 57. minutě hostující obrana chybovala, konkrétně brankář. Traore si ve vápně zpracovával balon a Pesjakov mu skočil pod nohy. Žlutá karta a penalta. K exekuci se postavil Davydov a nedal gólmanu hostí šanci. Ten sice vystihl směr, ale rána pod víko do šibenice se chytit prostě nedá - 1:1.

O pět minut později se pálilo zase na druhé straně. Po centru zleva se k hlavičce dostal Golyšev a jeho prodloužení na zadní tyč se ukázalo býti gólovou trefou, Budakov se natahoval, seč mu síly stačily, ale byl příliš krátký - 1:2.

V 75. minutě bylo v táboře Tomičů ještě veseleji, po chybě ve středu hřiště se dostal k balonu aktivní Golyšev a uličkou vyslal Kannunikova, ten po kontaktu se Zelaem upadl, obránce Kubaně dostal žlutou kartu a kopala se další penalta. Golyšev poslal gólmana na druhou stranu a v pohodě zvýšil na 1:3. Do konce utkání se pak již nic nepřihodilo, a tak si Tom připsala důležité tři body.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 > 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to s Kubaní nedopadlo jako s Hullem.Začátek sezony skvělý,vítězství na půdách favoritů a pak možná pro ně nečekaný pád až na 17.místo.Tento tým nemá na to,aby hrál poháry.Mají jen nováčkovské štěstí,které jim pomalu vyprchává.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele