základní část, 8. kolo
07.05.2011 12:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Těrek Groznyj 2:1

Kubaň nakonec po nervydrásajícím konci urvala tři body a i nadále se drží u čela tabulky a prozatímně je dokonce v čele ! V Grozném už s tou ofenzívou musí něco udělat.

Zápas začali lépe domácí. V sedmé minutě prověřil Džanajeva krasnodarský Varga. I nadále byli domácí lepší, hlavně Traore dělal hostům problémy. A v 18. minutě jim zadělal na pořádný malér. Běžel po levém křídle, probil se až do vápna, kde ho sundal k zemi brankář Džanajev a pískala se penalta. Soslan navíc dostal žlutou kartu. K exekuci se postavil aktivní Varga a poslal Džanajeva doprava ze svého pohledu, zatímco sám v pohodě střílel doleva. 1:0!

Kubaň se nechtěla uspokojt s jedním golem a útočila nadále, ale dobrá obrana hostů Traorého k ničemu nepustila, až na konci první půle se útočník Krasnodaru dostal do šance, když obešel Omeljančuka, ale na Dženajeva si nepřišel a netrefil branku. Tím také skončila první půle, ve které domácí zaslouženě vyhráli.

I v té byl Krasnodar lepším týmem. Těreku prostě chybí útok a jeho akce končily za půlkou hřiště. Po dlouhých dvaceti minutách hry se fanoušci dočkali další šance. Traore ve výhodné pozici ještě hledal spoluhráče a našel Maksimova, který však Džanejva nepřekonal. Navíc v 73. dostal druhou žlutou kartu obránce Omeljančuk a šel předčasně do sprch, stalo se to poté, co jeho kolíky přistály na stehně protihráče. Domácí tak mohli využít početní výhody a také jí využili. V devadesáté minutě se trefil Davydov. Střídající Marco Ne našel krásnou kolmicí právě Davydova, který doběhl k bráně, obehrál vyběhnuvšího Džanajev a uklidil míč do branky. Krásný moment a 2:0 pro Krasnodar!

Ale to nebylo všechno, o dvě minuty později hosté vsítili gól ! Gerogijev před vápnem vyhrál hlavičkový souboj a míč se dostal do vápna, u něj byl nejrychleji Zengue a trefil míč placírkou přímo k tyči. 2:1!

Bohužel pro Groznyj zápas skončil asi o minutku později, a tak hosté již více nestihli. Krasnodar tento zápas zaslouženě vyhrál!

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele