o titul, 35. kolo
18.03.2012 11:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Rubin Kazaň 1:0

Nudný nedělní program nenarušil ani duel Kubaně s Kazaní v mistrovské části. Domácí po bojovném a zkušeném výkonu nakonec hosty udolali. Jedinou branku utkání vsítil legionář a zimní posila Pizzelli.

Počátek utkání byl v režii Kazaně, která domácí fotbalisty zaskočila svou aktivní hrou. Hned v druhé minutě pálil neúspěšně Eremenko a o chvíli později centroval na stejného hráče Natcho, ale hráči Kubaně na poslední chvíli balon odvrátili. Kubaň začala hrát o něco později, zhruba kolem dvacáté minuty to začlo vypadat, že tam je i druhý tým, nicméně se hrálo především uprostřed hřiště a pěkně od podlahy. V 35. minutě šel Bukur dokonce sám na Ryžikova, ale netrefil bránu, míč prolétl kousek od tyče. O osm minut později se domácí již radovali. Traoré potáhl míč do vápna, Navas ho sundal k zemi, ale balon se dokutálel k Pizzellimu, jenž přízemní střelou k tyči otevřel skóre. 1:0 a konec poločasu.

Druhá půle toho nabídla už méně. Hned zpočátku sice nebezpečně pálil domácí Ionov, ale pak se dlouho nic nedělo. Až Bukur čtvrt hodiny před koncem pálil, ale jistý Ryžikov jeho stzřelu pohodlně lapil. Hosté se n zvrat již nemohli, pouze se žlutilo. Domácí si tak i přes menší zdržení na konci zápasu výhru pohlídali a i nadále se drží na dostřel pohárové Evropě. O Kazani se dá říci to samé, ale prohra na hřišti nejslabšího celku je bude jistě mrzet. Kouč Berdyjev nehledal výmluvy a řekl, že Kubaň vyhrála zaslouženě a jeho hoši si body nezasloužili.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele