základní část, 14. kolo
18.06.2011 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - FK Krasnodar 0:1

Zápas Kubaně a FK Krasnodaru splnil očekávání. K vidění bylo výborné jižní derby se dvěma vyloučeními a nečekaným rozuzlením.

Zaplněný stadion viděl kvalitní fotbal. Oba týmy na nic nečekaly a při každé příležitosti se snažily útočit. Dlouho byla hra naprosto vyrovnaná. Skórovat mohli Drinćić, Kulik, Varga a Movsisjan, ale dobré zákroky obou brankářů nechaly zakončovatele na suchu.

Důležitý moment nastal v 56. minutě, kdy Tubič ve vlastním pokutovém území brutálně fauloval Corajeva a šel pod sprchy. Záložník Kubaně Corajev byl odnesen na nosítkách a nemohl pokračovat. K penaltě se postavil Traore, ale napálil tyčku!

Někdy se stane, že mužstvu početní nevýhoda pomůže a tento případ se stal dnes. Krasnodar v 56. minutě dostal do vedení Drinćić, který se s ničím nerozpakoval a napálil míč z uctivé vzdálenosti do rohu branky Kubaně. Trenér Petrescu vzápětí poslal na hřiště třetího útočníka Davydova, ale Krasnodar byl sebejistý, zatímco se na hráče Kubaně se začínala snášet nervozita.

Fotbalisté Krasnodaru měli v oslabení další příležitosti. Další střela Drinćiće pořádně ohrozila svatyni Budakova, stoprocentní šanci spálil střídající Erochin, míč jen zázrakem minul branku. Z dobré střelecké pozice přestřelil Movsisjan. Kubaň se snažila hledat urostlého Traoreho, ale toho dnes měli zadáci Krasnodaru přečteného. A když byl v závěru vyloučen po druhé žluté kartě domácí Armaš, nebylo co řešit. Krasnodar vyhrál derby 1:0 a připisuje si třetí ligové vítězství v řadě.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele