o titul, 44. kolo
13.05.2012 16:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Dinamo Moskva 1:1

Dinamo nakonec vydolovalo důležitý bod, který moskevskému celku zajistil konečnou čtvrtou příčku. Domácí se rozloučili se sezonou se ctí.

Začátek utkání se hrál ve vysokém tepmu. Oba celky měly snahu vsítit branku, zejména pak hosté. Nicméně první se radovali domácí, když v 10. minutě vsítil branku kanonýr Traoré. Po pěkném pasu šel Lacina sám na Šunina, který vyběhl, ale krasnodarský kanonýr se střelou na vzdálenější tyč nemýlil. 1:0.

Na druhé straně se velice snažil Zvezdan Misimovič, ale ani jedna z jeho dvou střel si cestu do sítě nenašla. Na druhé straně pálil Lolo, ale tyč Šuninovy svatyně byla proti. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle byla v režii Dinama. První šanci si na svůj účet připsal Kurányi, který v 55. minutě běžel sám na Bělenova, ale v poslední chvíli zasáhl zadák Filder. Z protiútoku mohli udeřit domácí, ale Lomič na brankové čáře zasáhl za Šunina. A jelikož žádné velké šance pak nepřicházely, tak se zdálo, že zápas již skončí výhrou Kubaně a Dinamo bude páté, ale v poslední minutě se po závaru trefil hrdina posledních minut Misimovič, který takhle spail modro bílé už proti Lokomotivu kolo zpátky. Odražený balon uklidil Bosňan do sítě. Zápas tak skončil smírem.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
paver

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele