o titul, 42. kolo
02.05.2012 18:45 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Anži Machačkala 2:2

Zajímavý duel byk k vidění v Krasnodaru. Hostující Machačkala sice vedla o dva góly, ale domácí dokázali srovnat a kazí tak plány hostům na pohárovou Evropu.

Hosté byli od začátku lepší a domácí hráče zatlačili před jejich bránu. Obléhání přineslo ovoce již ve 14. minutě, kdy se trefil Boussoufa. Stalo se tak po pěkném centru kanonýra Etooa, který poslal balon na vzdálenější tyč, kde právě marocký fotbalista míč procedil mezi tři tyče.

Další branka přišla hned o osm minut později. Po rychlém protiútoku, kdy hráči Kubaně jen koukali, jak Eto'o utíká s balonem se právě Kamerunec dostal do vápna a střelou na vzdálenější tyč překonal Bělenova. Moc hezká a rychlá akce.

Domácí byli jako opaření. Nic se jim nedařilo. Anži si mohlo hrát svoji hru, kdy Eto'o byl na hrotu a nakopávali na něj míče, ale to se míjelo účinkem. Nicméně i přes počáteční bezmoc, Kubaň snížila. Stalo se tak ve 40. minutě, kdy Corajev zužitkoval roh a na přední tyči tečoval míč do brány. Do šaten se tak šlo za stavu 1:2, který byl spravedlivný, neboť hostující mužstvo bylo lepší.

Druhá půle patřila Kubani. Žluto zelení se tlačili do pokutového území, ale často se to míjelo účinkem. Stříleli hlavně ze střední vzdálenosti, jako Corajev v 56. minutě, který pálil zhruba z dvaceti metrů, ale Gabulov jeho střelu kryl. Ale v 61. minutě se to podařilo. Krasnodar vyrovnal! Pizzelli centroval a Armaš na bližší tyči v pohodě hlavičkoval do brány.

Paradoxně druhá branka fotbalu ublížila. Obě mužstva se patrně s bodem spokojila a fotbalu to neprospělo. Oba týmy hrály hlavně zezadu, jen neudělat chybu. Jedinou větší šanci měl před koncem zápasu Eto'o, který pálil z přímého kopu, ale těsně nad. Utkání tak skončilo remízou 2:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Anži ještě může pomýšlet na předkolo LM,tip 1:3.(Traoré-Eto o-2,Jucilei).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele