základní část, 24. kolo
18.09.2011 18:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Anži Machačkala 1:0

Kubaň i nadále uniká sestupové grupě a po výhře svých městkých konkurentů také nezaváhala. Dneska trochu překvapivě porazila silnou Machačkalu. Jediný gól utkání vsítil Bukur.

Domácí na nicn ečekali a již ve 14. minutě slavili branku. Domácí Machačkale na půlce sebrali balon a k němu se dostal Bukur, potáhl balon a z dobrých 30ti metrů vypálil. Revišvili stál daleko od brány, a tak ho balon přelétl a zapadl do šibenice. 1:0.

Moc rád bych pokračoval ve skvělých akcích z první půle, ale bohužel se ktomě žlutých karet a faulů už nic neudálo. Hráči šli po půlhodinové hrůze, kdy se moc nehrálo do kabin.

V druhé půli nechal promluvit svou pravačku i kanonýr Eto'o. Tagirbekov mu nabyl a Kamerunec vyslal tvrdou střelu, jenže letěla o kousek mimo. Konečně se začalo hrát. Domácí se nesnažili nabourávat pokutové území Anži a radši stříleli z dálky. Pár pěkných střel vyslal Kulik, ale Revišvili si už své postavení hlídal a nepustil ani jednu z nich. Na konci utkání ještě jednou pálil kamerunský expres, ale jeho střela zpoza vápna jen těsně minula tyč. nudný zápas tak skončil výhrou 1:0. Anži ztratilo další tři body za cestou do pohárů. Kubaň se naopak drží daleko od 9. příčky, což je pro jihoruský tým zatím víc než výborné.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele