o udržení, 43. kolo
06.05.2012 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Rostov - Volga Nižnij Novgorod 1:0

Rostov má stále šanci na záchranu. Po výhře Samary museli domácí také zvítězit. Postaral se o to střelec Kiričenko, který jedním gólem rozhodl o vítězství domácího celku.

Volze o nic nešlo a bylo to vidět. Tým hrál úpně bez nervů a to Rostovu dělalo problémy. Domácí byli totiž hodně nervozni a kromě střely Adamova si v první půli žádnou šanci nevytvořili. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0 a divák musel brečet.

Druhé půli se budeme věnovat již více. Domácí totiž stupňovali tlak a na hře to bylo vidět. Jednak měli více šancí a za druhé Volga mohla podnikat protiútoky. Jeden takový si připsal Biblov, ale na jeho pokus brankář domácích vyzrál. Na druhé straně bylo veseleji. V 66. minutě sundal (doslova) Bendz Kalačova a dostal přímo červenou kartu. To byla voda na mlýn žlutých. O necelých deset minut později byl tlak přetaven v úvodní branku. Dříve faulovaný Kalačov vyslal za obranu Kiričenka, proti kterému vyběhl brankář Keržakov, ale domácí forvard jej lehce přehodil a bylo veselo - 1:0.

Domácií se pak snažili vsítit uklidňující druhou branku, ale bez výsledku. Utkání tak skončilo přeci jen výhrou Rostova 1:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele