základní část, 4. kolo
10.04.2011 12:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Volga Nižnij Novgorod 1:3

Volga i nadále řádí. Nováček ruské ligy vyhrál překvapivě v Rostově a vyhoupl se již na první místo. Vskutku výborný start do soutěže.

Zápas začali aktivněji hosté, v osmé minutě Chodžava utekl po křídle a dostal se ke střele. V Rostově zazvonila tyč. A jakoby odzvonilo na delší dobu všem zajímavým akcím. Až v 25. minutě se na tu bídu nemohl dívat Gackan a z dobrých pětadvaceti metrů postrašil Abajeva v brance hostí. Ilja byl však na místě.

A tak se můžeme rovnou přesunout do 45. minuty, kdy se poprvé měnilo skóre, naneštěstí pro domácí fanoušky dali gól hosté. A gól to nebyl ledajaký. Chodžava na půlce soupeře převzal balon, doběhl s ním k vápnu a vypálil. Jeho nádherný pokus se zastavil až v síti. Radič byl bez šance, neboť střela letěla přímo do růžku. 0:1 ! A tím také skončil první poločas.

Hráči Volgy na nic nečekali a místo bránění byli i nadále lepší a aktivnější. Přineslo to ovoce. V 52. minutě nacentroval Tursunov před branku a Chazov v pádu dostal balon do sítě. 0:2.

Poté se hra začala kouskovat častými střídáními a žlutými kartami, hlavně Rostované hráli tvrdě, ale to jim nebylo nic platné, poněvadž i potřetí se radovali hosté. Konkrétně v 75. minutě. Cholchov udělal obrovskou chybu, když při rozehrávce přihrál Tursunovovi a ten si ve stylu "pojď sem kam jdeš" pohrál s dvěma obránci a střelou k tyči nedal Radičovi šanci. 0:3 ! O pět minut později se dočkali konečně i domácí. Po rohu se k míči dostal Okoronkwo a prudkou ranou nártem z osmi metrů nedal Abajevovi šanci, střelou pod víko snížil na 1:3!

Minutu na to byl vyloučen autor prvního golu Chodžava, když se parádním šlapákem na půli hřiště přihlásil o druhou žlutou kartu. A jelikož ze závěrečného náporu nic nebylo, tak zápas skončil 1:3.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele