o udržení, 41. kolo
27.04.2012 17:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Rostov - Těrek Groznyj 1:1

V důležitém souboji o přímou záchranu mezi Rostovem a Těrekem se body rozdělovaly. Na brzký gól Adamova reagovali hosté brankou Georgijeva.

Domácí potřebovali zabrat po sérii špatných výsledků a na svého soka se vrhli hned od začátku. Ve 3. minutě se ujali vedení. kapitán Adamov se po centru dokázal prosadit i proti brankáři Džanajevovi i proti stoperovi Jatčenkovi. Hlavou otevřel skóre utkání. V deváté minutě utkání mohlo být srovnáno. Sadajev pálil z vápna, balon doletěl na tyč, od které se odrazil na durhou tyč a až potom vykopl z brankové čáry záložník Elson. O pár minut později pálil zase Bracamonte a balon skončil na tyči! Již podruhé. Na druhé straně pálil zase Elson a Džanajev měl plné ruce práce, aby balon vytěsnil na roh.

Hrál se pohledný fotbal, oba celky chtěly vyhrát a přizpůsobovaly tomu hru. Hodně útočíčích hráčů, málo bránících, hra nahoru dolů, divák tedy musel být velmi spokojen, navíc Rostov vedl. Ale ne dlouho. V 39. minutě se radovali z branky taky hosté. Po závaru před Pletikosou se k balonu dostal Bulhar Georgijev a z hranice vápna vyslal přízemní střelu k tyči, domácí brankář neměl nárok. Skóre se tak srovnalo. Do konce poločasu se pak hrálo opatrněji, obě mužstva tak šla do šaten za nerozhodného stavu.

Začátek druhé půle byl v režii hostů. Po deseti minutách Sadajev utíkal sám vsříc Pletikosovi, vystřelil, ale chorvatský internacionál vytěsnil balon na roh. Z toho taky nezapršelo. Zápas se poté zklidnil, obě mužstva hrála více na údržbu, nikdo se nikam už nehnal. Oba trenéři věděli, že případný bod může být důležitý a prohra může znamenat baráž. Proto toto do půlky krásné a zajímavé utkání skončilo spravedlivou remízou. Tu budou po průběhu asi brát oba celky. Tři kola do konce to bude ještě velký boj.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele