základní část, 8. kolo
07.05.2011 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Rostov - Spartak Nalčik 0:0

Závěrečný sobotní duel 8. kola Premier Ligy mezi Rostovem a Spartakem Nalčik skončil bezbrankovou remízou. Rostov opět dohrával v deseti, tentokrát šel pod sprchy Bulhar Čavdar Jankov.

Rostovu se proti Nalčiku dlouhodobě nedaří, už šest ligových zápasů na něj svěřenci trenéra Protasova nedokázali najít recept. Ani v dnešním utkání netahal Nalčik za kratší konec provazu a byl pro Rostov vyrovnaným soupeřem. Největší šanci měl v závěru prvního poločasu Rostov, když Grigorjev napálil brankovou konstrukci.

Ve druhém poločase Rostov sevřel svého soupeře na vlastní polovině a brankář Nalčiku Pomazan několika dobrými zákroky podržel svoje mužstvo. Když gól v brance Spartaku visel na vlásku, byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí záložník Jankov a velmi tak zkomplikoval Rostovu vyhlídky na tři body. Téměř okamžitě toho mohl Spartak využít, ale Portnjagin těsně minul levou tyč.

Nalčik začal mít proti oslabenému Rostovu navrch. Leandro obehrál Okoronkwa, ale střílel do hlavy obránce Bussaidiho od něhož se míč odrazil na roh. Zahrozil i Rostov, ale Pomazan si se střelou aktivního Grigorjeva poradil. Nalčik odpověděl střelou Pylypčuka do břevna, nutno dodat, že brankář Kočenkov dráhu letu kontroloval.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele