základní část, 9. kolo
14.05.2011 14:15 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Tom Tomsk 2:2

Tomiči ukázali "srdíčko" a dokázali smazat svougólový náskok FK a zápas skončil 2:2. Tom i nadále pokračuje v dobrých výkonech, v Krasnodaru musí být také spokojeni, neboť bodovali poprvé po čtyřech zápasech.

První větší vzruch před bránou hostí a hned gól. Drinčič kopal z velké dálky přímý kop a jeho centrovaný míč nepochopitelně prolétl celým vápnem ( i když jej mohlo odkopnout dohromady tak 10 hráčů) až na zadní tyč, kde stál níkým nehlídaný Šipicin a nedal Pesjakovovi šanci.

O čtvrt hodiny později měl Picusceac na kopačce další gól, ale pozorný Pesjakov střelu kryl. Napodruhé byl Picusceac už úspěšnější, mezi akcemi uběhla pouhá minuta. Drinčič kopal tentokráte rohový kop, který Pesjakov podběhl a Picusceac se ocitl s balonem u nohy tři metry před prázdnou branou, z toho nemohlo být nic jiného než změna skóre z 1:0 na 2:0! Tomiči vůbec nestíhali. FK hrálo výborně a první poločas v pohodě dotáhlo do vítězného konce.

Začátek druhého poločasu patřil jasně Tomsku a už v desáté minutě druhé půle Tom snížila. Baljakin kopal rohový kop, jeden z jeho spoluháčů poslal z první střelu na bránu. Míč se spíše vlekl než že by letěl, toho využil golyšev, který ho už napálil do brány a skóre se měnilo na 2:1.

O pět minut později se zdálo býti jisté, že Krasnodar zápas vyhraje. Renat Sabitov, klíčový záložník Tomsku byl totiž vyloučen. Stáhl totiž Movsisjana, který by jinak běžel sám na bránu. I tak se hostům podařilo přeci jen srovnat. V 72. minutě se vápnem probíjel Kannunikov, jehož fauloval střelec první branky Šipicin. K penaltě se postavil Golyšev. Vystřelil doleva z pohledu Gorodova, který směr vystihl, ale rpudkou ránu nechytil.

Poté se zápas více méně jen dohrával a nic podstatného se již nepřihodilo, a tak se nakonec oba kluby rozešly smírně 2:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele