základní část, 2. kolo
19.03.2011 12:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Spartak Nalčik 2:0

Fanoušci, kteří dnes přišli na stadion Kubaň podpořit svůj Krasnodar proti Nalčiku, byli odměněni historicky první brankou a vítězstvím svého týmu v Premier Lize.

Krasnodar skrápěl vydatný déšť, který odradil plno potenciálních diváků na stadionu Kubaň. Na debut domácích v elitní soutěži se tak přišlo podívat docela skromné publikum. Prvních pět minut bylo v režii Nalčiku. Hosté díky agresivnímu napadání získali plno míčů a vytvořili si územní převahu. Jen v 8. minutě vystrčil nůžky záložník Krasnodaru Vorobjov, jeho střela minula tyč.

Po tomto varování se Spartak stáhl vzad a iniciativu převzal Krasnodar. Jižané hrozili ze standardních situací, které zahrával Černohorec Drinčić známý svoji vytříbenou kopací technikou. Po jednom z jeho trestných kopů Picusceac ze sedmi metrů mířil hlavou přímo do míst, kde stál gólman Fredrikson.

Nalčik zareagoval ještě větší šancí. Míč se po rohovém kopu dostal k Ovsijenkovi, který napálil tyč. Ve 35. minutě Krasnodar otevřel skóre. Srb Andjelković nacentroval na hlavu Picusceaca a moldavský útočník hlavou dopravil míč mezi tři tyče - 1:0.

Po změně stran se hra přesunula do středu hřiště. Dobrých patnáct minut se neudálo nic. Za zmínku snad stojí jen dalekonosná střela obránce Andjelkoviće. V 63. minutě zvedl domácí publikum ze sedaček Kulčij, když odražený míč po rohovém kopu napálil z patnácti metrů do skrumáže těl hráčů Nalčiku. Nakonec svého krasnodarští fotbalisté docílili a to po bleskovém protiútoku. Střelec prvního gólu Picusceac vysunul střídajícího Movsisjana a arménský reprezentant v poklidu dopravil míč do sítě - 2:0.

Následně měl Spartak Nalčik příležitost snížit nepříznivý stav. Po faulu na Portnjagina se kopala penalta. Tu však Koncedalov neproměnil, hrdinou okamžiku se stal brankář Gorodov. Na víc se hosté nezmohli, a tak odjíždí z Krasnodaru s nepořízenou.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele