základní část, 29. kolo
29.10.2011 15:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Krasnodar - Kubaň Krasnodar 0:2

Bitvu o Krasnodar tak trochu očekávaně vyhrála Kubaň a hodně očekávaně se na výhře podílel Lacina Traore. Vsítil oba góly utkání.

Utkání bylo od samotného začátku hodně vyrovnané. Sympatické bylo, že se oba týmy snažily hrát dopředu a vymýšlet zajímavé akce. Za zmínku stojí situace z 15. minuty, kdy Movsisjan přihrál Armašovi, který ale minul cíl. Poté pálil Michejev, ale jeho prudká rána mířila těsně nad břevno. Aktivnější domácí utržili ránu do vazu v 41. minutě, kdy se trefil Traoré. Stalo se tak po centru jednoho z jeho spoluhráčů. Lacinovi jen zbývalo vyskočit si nejvýš. První poločas tak skončil výhrou hostů.

Druhou půli načali aktivněji domácí, zlobil zejména Joazinho, ale ani jeho pokus se nevešel mezi 3 tyče. I poté se hrál hezký fotbal, oba týmy hrály naplno, ale žádná velká akce z toho nebyla. Až v 68. minutě se opět prosadili hosté. Tentokrát to vzal Traoré vlastní pěst a probil se obranou domácích, svýma dlouhýma rukama si odstavil oba stopery a utíkal na brankáře, ten byl bez šance. Lacina poslal balon po zemi k tyči a zvýšil na 0:2. Poté se úplně přestalo hrát. Domácí si přestali věřit a hráčům Kubaně bylo jasné, že když nebudou moc blbnout, tak neprohrají. Zápas se tak dohrál ve volném tempu a skončil výhrou Kubaně 2:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele