základní část, 11. kolo
29.05.2011 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Dinamo Moskva 0:1

Krasnodar na svém hřišti podlehl moskevskému Dinamu. Jediný gól zápasu vstřelil útočník moskevského klubu Fedor Smolov.

Dinamovci hned zpočátku přenechali iniciativu domácím. Chvíli po počátečním hvizdu dokonce obrana hostů hrubě chybovala. Vladimir Tatarčuk po skvělém pase od Igora Picusceaca vyběhl sám proti Šuninovi. Ovšem střela záložníkovi Krasnodaru vůbec nevyšla a gólman Dinama bez velkých obtíží sebral balón.

Kromě této šance však domácí u brány Šunina nevytvořili nic. Navíc ve středu poločasu dinamovci převzali iniciativu a kdyby Voronin měl seřízenou mušku, mohl poslat svůj tým do vedení. Ještě předtím, než šly oba celky do šaten, Kokorin trefil břevno. Celkově ale byl první poločas docela nekoukatelným.

V druhé části zápasu už oba soupeři hráli aktivněji. Šance byly jak na jedné, tak na druhé straně. Obzvlášť stojí za pozornost překrásná šance Voronina. Ukrajinský forvard vyběhl jeden na jednoho proti Andreji Gorodovovi, obehrál brankáře Krasnodaru, vystřelil do, zdálo by se, prázdné brány, avšak Andjelković zachránil svůj tým těsně předtím, než míč překonal brankovou čáru.

Ani Krasnodar nezahálel. Minutu před šanci Voronina mohl klidně skórovat Picusceac, to by ale Šunin musel pustit balón za svá záda. Uprostřed druhé půle kapitán krasnodarců Amisulašvili, který musel nastoupit se speciální ochrannou maskou, po rozehrání přímého kopu hlavou střílel do břevna.

Po šanci Voronina dokázalo Dinamo realizovat pouze jeden nebezpečný útok. A úspěšně. Skóroval střídající Fedor Smolov, jenž překonal krasnodarského brankaře krásnou střelou zpoza šestnáctky. A i když se svěřenci Muslina snažili, vyrovnat se jim nepodařilo.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele