základní část, 14. kolo
18.06.2011 14:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Tom Tomsk 3:0

Dinamo přejelo nebezpečnou Tom a připisuje si tak důležité tři body. Rozhodující byla poslední čtvrthodinka v první půli, kdy padly všechny tři branky.

Začátek utkání byl v režii Nikity Baženova, který v 6. minutě po takovém pololobu trefil břevno branky Šunina! Ten se jen ohlédl. Poté však bývalý policejní tým přepnul na vyšší rychlostní stupeň a obránci Tomsku jen faulovali. Kevin Kurányi dal dokonce gól, ale pro ofsajd nebyl uznán. Borci v mobrobílém se však radovali v 27. minutě, kdy Voronin předložil balon Samedovovi, který neměl problém si dojít před brankáře hostí a překonat ho. Skóre se tak měnilo poprvé.

O deset minut později se před vápnem dostal k míči opět Voronin a opět naservíroval krásnou přihrávku za obránce, tentokrát byl jejím adresátem Kevin Kurányi, tentokrát již nebyl v ofsajdu a brankáře Botviněva obešel. Střílel do prázdné brány. 2:0!

A aby to nebylo málo, tak v 44. minutě utekl obraně Kokorin, všichni čekali, kdy přihraje, ale záložník Dinama z úhlu stále pádil k bráně až vystřelil na vzdálenější tyč. Míč se třepotal v síti. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Druhá půle byla výborná. Hned ze začátku se útočilo. K míči se také konečně dostali hosté, již na začátku poločasu hlavičkoval nebezpečně Kannunikov, ale Šunin jej vychytal. Na druhé straně pálil Sapeta zpoza vápna do břevna. Nebylo to první, ani poslední břevno zápasu. O pár minut později na druhé stranš zase takovým pololobem pálil Charitonov a Šunin se jen ohlédl za balonem, který se odrazil jak jinak než od břevna. Na konci zápasu se ještě do šance dostal Kurányi, ale jeho pokus hlavou nenašel cíl, Botviněv ho zázračně vychytal. Utkání tak po pěkném výkonu obou soupeřů skončilo výhrou domácích 3:0, ale je potřeba uznat, že kdyby byla brána vyšší, zápas mohl skončit klidně 5:5...

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda,Tomsk hrál hodně dobře,ale díky kapitánovi Dinama Voroninovi to dopadlo 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele