základní část, 22. kolo
28.08.2011 14:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Spartak Nalčik 2:0

Dinamo Moskva se rehabilitovalo z porážky proti Machačkale a porazilo Spartak Nalčik 2:0. Branky, padly v prvním poločase, střelecky se prosadili Kuranyi a Semšov.

Bělomodří nechtěli ponechat nic náhodě a od prvních minut bušili do obrany Nalčiku. V 17. minutě domácí vedli 1:0, Samedov se uvolnil na pravé straně a jeho centr zakončil Kuranyi za záda Fredrikssona.

Druhé branky se Dinamo dočkalo ve 35. minutě. Semšov se uvolnil před pokutovým územím a nádhernou střelou pod břevno zvýšil na 2:0.

Spartak Nalčik si za celý zápas vytvořil minimum šancí. Hrozil ze standardních situací nebo dalekonosných střel, ale nic závratného. Dinamo mohlo přidat další branky, ale nakonec stav 2:0 vydržel do závěrečného hvizdu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele