základní část, 26. kolo
01.10.2011 16:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Dinamo Moskva - FK Krasnodar 2:1

Poslední zápas sobotního programu přinesl více gólů, než tři předcházející. Dinamo doma díky Voroninovi, který si připsal dvě branky, porazilo nebezpečný Krasnodar.

Utkání mělo svižný průběh již od samotného začátku. Chtěli hrát jak hosté, tak zejména domácí. To diváky potěšilo. První zajímavější pokus si připsal po dvacáté minutě Semšov, ale jeho střela mířila pouze do náruče gólmana Usminského. Naopak na druhé straně bylo veselo. V 29. minutě zahrávali zleva hosté přímý kop, jehož autorem byl Drinčič a adresátem hlavička útočníka Šipicina, který si na centr naskočil a vymetl pavouky v šibenici. 0:1.

Ovšem hostům vydržela radost z vedení pouhé 3 minuty, než ukrajinský expres Voronin srovnal. Celá akce začala u Samedova, který uličkou vybídl Semšova a ten se ve vápně orientovat umí. Jeho centr před bránu našel Voroninovu hruď a bylo srovnáno. 1:1.

Na druhé straně zase pálil nebezpečně Joaozinho, ale jeho prudká rána letěla nad. Na konci první půle ještě po nádherné akci dvojčat Samedova se Semšovem pálil do poloprázdné brány aktivní Voronin, ale bránu netrefil. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Druhá půle byla už na šance chudší. Domácí bušili na vrata krasnodarské branky, ale marně. Hosté se zase soustředili na brejky, jeden z nich málem skončil gólem. V 63. minutě pálil Kulčij a jeho střela skončila na tyči! Na druhé straně se opět do šance dostal útočník Voronin a opět z toho byl gól. Klasická akce. V rychlém protiútoku převzal míč Semšov, dal klasicky na Samedova, čímž vyautoval celou obranu a Samedov s Voroninem běželi sami na Usminského. Alexandr přihrál Andrejovi a skóre se měnilo. 2:1.

Ke konci utkání ještě hosté svého soka tlačili, ale kromě standardek se k ničemu už nedostali. Utkání skončilo zaslouženou výhrou Dinama 2:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

výhra Dinama

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele