o titul, 33. kolo
05.03.2012 16:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Anži Machačkala 0:1

Guus Hiddink si připisuje úspěšný debut na lavičce Machačkaly. V utkání 33. kola ruské ligy jeho Anži porazila Dinamo Moskva 1:0. Branku dal Brazilec Jucilei.

Dlouhá přestávka byla na obou týmech znát, zpočátku mělo navrch Dinamo, které lépe kontroloval míč. Nicméně kolem 20. minuty našli svěřenci trenéra Hiddinka recept na hru Dinama a hrozili z nebezpečných protiútoků. Po jednom z nich prostrčil Jucilei míč na Eto'oa a ostrostřelec z Kamerunu v tváří tvář před Berezovským napálil tyč. Poté se mohl vyznamenat Ivanov, ale jeho střela na zadní tyč mířila těsně vedle.

Dinamo Moskva horké chvilky přežilo a otevřít skóre mohl Semšov, jeho technická střela z nadějné pozice ale Gabulova zastihla připraveného. Nejkontroverznějším momentem prvního poločasu byl pád Žirkova v pokutovém území Dinama poté, co jej atakoval Wilksheare. Místo pokutového kopu byl však reprezentant Ruska Žirkov potrestán žlutou kartou za simulaci. Po změně stran se naopak penalty marně dožadovalo Dinamo po ruce Boussoufy.

Ve druhém poločase se hrál nadále vyrovnaný fotbal. Dinamo se snažilo dobývat obranu Anži, hosté naopak těžili z rychlých protiútoků. Rozhodující branka padla v 69. minutě po standardní situaci Boussoufy, v následném závaru se nejlépe zorientoval Jucilei a poslal Anži Machačkala do vedení 1:0.

Navýšit vedení mohl Žirkov po krásné individuální akci, ale jeho střela olízla břevno. V závěru utkání si Dinamo vytvořilo tlak a mělo několik možností na vyrovnání, obrana Anži ale nápor domácího týmu vydržela a odváží si cenné tři body za vítězství 1:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
diastan

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (1:2)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele