základní část, 6. kolo
25.04.2011 17:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Anži Machačkala 2:2

Pěknou velikonoční nadílku si odnesli brankáři Dinama a Anži, když dostali po dvou gólech. A aby si nezáviděli, tak oba dostali branku z penalty. První gól v Premier lize si připsal Roberto Carlos.

Aktivněji začali domácí, již ve čtvrté minutě pálil z dálky Voronin, ale z golu se neradoval. Hra se potí uklidnila a nic moc se nedělo, další zajímavou akcí byla až situace z 29. minuty, kdy přímý kop zahrával kapitán hostí, Roberto Carlos. Jeho ránu přes zeď Šunin vyrazil před sebe, ale před dobíhajícími forvardy hostí míč lapil. O deset minut později domácí už už křičeli "gól", ale po rohu Fernandez trefil pouze tyč! To byla bohužel poslední zajímavá akce prvního poločasu, který toho mnoho nepřinesl. Jak byla druhá půle rozdílná!

Druhou půli načali lépe hosté. Zejména aktivní Agalarov zlobil obranu domácích. Ta zaváhala v 58. minutě, kdy Fernandez fauloval jednoho z útočích hráčů Machačkaly a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Roberto Carlos a střelou pod víko zahájil svůj střelecký účet v Premier lize. Radost měli i fans domácích.

Odpověď Dinama na sebe dlouho nenechala čekat. Již o pět minut později srovnal Kokorin. Vypálil z hranice vápna a jeho střela byla tečována a doskákala až na tyč, od které se dokutálela za síť. Revišvili byl bez šance.

Anži se nechtělo dát zahanbit a zase se dostalo do vedení. Tentokrát se čekalo na gól "dlouhých" 10 minut, než Angbwa zvýšil na 1:2. Carlos zahrával roh, který propadl až před bránu, kde níkým nehlídaný Angbwa placírku uklidil míč pod víko.

Poté se hosté začali soustředit spíše na obranu a hru kouskovali častým střídáním, ale i přesto domácí vyrovnali. V minutě 88. zahrávali penaltu, které předcházel faul na Vornina, který byl v pokutovém území stažen k zemi. K exekuci se postavil Zvjezdan Misimovič a nemýlil se. Poslal brankáře doleva a sám míč poslal po zemi k pravé tyčce z Revišviliho pohledu. To byla zároveň poslední zajímavá akce tohoto nevyrovnaného zápasu, kdy v první půli se nehrálo a v druhé se pálilo jako u Verdunu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už hodně dlouho jsem neviděl v kolonce góly jméno Roberto Carlos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele