o titul, 44. kolo
13.05.2012 16:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Zenit Petrohrad 0:2

Duel dvou bohatých celků nakonec trochu překvapivě vyhrál ten hostující. Vítěz ligy Zenit si poradil s Machačkalou, která však nesmutní, poháry má jisté.

Domácí od začátku dominovali. Stále měli šanci na druhou příčku a Ligu mistrů a hru tomu uzpůsobili. Hrozili tradičně Etoo a z křídla Žirkov. Hosté v obměněné sestavě hráli ze zabezpečené obrany na brejky. Jeden takový se povedl Aršavinovi, který utekl a přihrál před bránu Bucharovovi, ale Pomazan v bráně Anži balon vyškrábl na roh. První půle tak skončila bez branek. Machačkala měla více ze hry, v držení míče měla 70%, ale šancí se moc neurodilo. Ževnov v bráně Zenitu byl hodně jistý.

Druhou půli rozhodla hned 46. minuta, kdy se trefil Alexandr Bucharov, který nahradil kanonýra Keržakova, který odpočíval. Alexandr měl jednoduchou úlohu, usměrnil skvělou přihrávku od Aršavina, domácí brankář byl bez šance. 0:1.

Konečně velkou šanci si domácí vypracvali až v 76. minutě. Achmedov nevěděl co s balon a z pětadvaceti metrů vypálil. Balon letěl těsně nad. Co se nepovedlo domácím, to zvládli hosté. V 85. minutě bylo hotovo. Hustzi po přihrávce Bucharova šel sám na Pomazana a nemýlil se. Zenit se dostal do dvoubrankového vedení, které již nepustil.

Autor: Jan Nápravník / gazeta.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele