základní část, 19. kolo
06.08.2011 16:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Tom Tomsk 2:0

Anži dokázala doma porazit Tom. Do střelecké listiny se zapsali Alexandr Prudnikov a Machača Gadžijev. Před zápasem byl dagestánskému publiku představena nová posila, Jurij Žirkov.

První příležitost v zápase si vytvořil Baženov. Fotbalista se dostal do šestnáctky z pravé strany a vnější stranou nohy poslal míč do vzdálenějšího rohu. Střela však letěla těsně vedle tyče. Tom začala aktivně, hosté si vytvořili několik standardek. Ale skórovalo Anži. Bussufa poslal z hloubě pole perfektní pas na Prudnikova, ten utekl obráncům a překonal bezmocného Pesjakova. Celkově byl Prudnikov velice aktivní.

Anži dovolovala soupeři hrát, jenže Tom toho nedokázala využit. Podržel i brankář Revišvili. Ke konci poločasu vyrazil nebezpečnou střelu Golyševa z hranice pokutového území.

V druhé půli Anži přenechalo Tomi území a hrálo na protiútoky. Jenže územní převaha byla Tomi k ničemu. Nebezpečné akce z kopaček hostů skoro nevznikaly. Jednou Smirnov zareagoval na pas Baľajkina ze standardní situace, jenže míč letěl nad břevnem. Ještě v jedné situaci Angbwa ve svém pokutovém území shodil Charitonova. Jenže Bezborodov penaltu neodpískal. Ve středu poločasu opustil hřiště Dzsudzsak. Tom poslala do hry Bojarinceva. Jenže nic zajímavého nováček v zápase nepředvedl.

Jasnou tečku za zápasem udělal v třiaosmdesáté minutě Gadžijev. Do té doby docela neviditelný fotbalista se dobře zorientoval při dorážce a poslal balón mezi obránci. Trenér a fotbalisté Tomi najednou zesmutněli. Zbývající desetiminutovka se tak stala jen formalitou.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele