o titul, 41. kolo
28.04.2012 13:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Lokomotiv Moskva 3:1

Samuel Eto’o je při chuti, kamerunský útočník vstřelil dvě branky do sítě Lokomotivu a měl tak výrazný podíl na vítězství Anži Machačkala 3:1.

Domácí Machačkala od první minuty vyvíjela tlak na nezkušenou obranu Lokomotivu. Ve 25. minutě se svěřenci trenéra Guuse Hiddink dostali do vedení, přihrávku Eto’oa si srazil do vlastní sítě Burlak. Hostující Lokomotiv odpověděl o šest minut později, Pavljučenko poslal skvělou přihrávku na Glušakova a bylo vyrovnáno.

Druhý poločas měl vyrovnaný průběh, ale v obraně byl Lokomotiv zranitelnější. V 64. minutě se zjevil Eto’o v šestnáctce Loko, vyhrál souboj s Beljajevem a vrátil Anži vedení. V 90. minutě stanovil Eto’o na konečných 3:1. Kamerunec dal obraně Loko lekci, když obehrál Burlaka i Beljajeva a poslal míč za záda Guilhermeho.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele