základní část, 26. kolo
02.10.2011 17:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Lokomotiv Moskva 0:1

V jednom šlágru z nedělní "rundy" Anži doma přivítalo Lokomotiv. A opět zaváhalo, ani výměna trenéra nepomohla. Na začátku hned rozhodl Caicedo.

Úvod utkání měl šťávu. Hned v páté mminutě se hosté dostali do vedení. Ignatěv utekl po pravém křídle a vyslal nevinný centr. Jenže u míče nebyl ani Revišvili, ani stopeři, ale útočník Caicedo. A ten hlavou trknul míč do brány - 0:1.

Domácí se nechtěli dát zahanbit a hned po dalších dvou minutách pálil z nebezpečné pozice Gadžijev, ale jeho střela letěla vedle. Anži i nadále svého soupeře tlačilo, ale Guilherme jistými zákroky své mužstvo držel. Postupně na něm nebo přesnosti selhali Angbwa a Eto'o. Loko domácí mančaft udrželo na uzdě až do poločasu, a tak Moskvané šli do kabin spokojenější.

Druhou půli načal v 55. minutě Bousouffa, který obehrál Guilhermeho, ale toho na brankové čáře ho zastoupil Da Costa. Gól videl ve vzduchu, ale stále ne a ne přijít. Na druhé straně se ozval Maicon, ale jeho slabá střela cíl nenašla. Zhruba od šedesáté minuty se hra uklidnila. Kouskovala se fauly a domácí se zdali být už bez šťávy a uchylovali se k sttřelám z dálky, které ale cíl nenacházely.

Na konci utkání si Syčev ještě přidal branku, ale k úlevě všech fanoušků stál v postavení mimo hru. Železnice ale i tak udržely výhru. Sice nezaslouženou, ale na to si nikdo na konci roku nevzpomene. Anži se už musí probrat a střílet branky.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 2etoo

Reagovat
paver

výhra Anži

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele