o titul, 36. kolo
25.03.2012 16:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Kubaň Krasnodar 2:0

Anži v důležitém duelu o naději nezaváhalo a svého soka z Krasnodaru porazilo i bez kamerunského snajpra Eto'a 2:0. Poháry jsou tedy blízko.

Začátek utkání byl jasně v režii domácích fotbalistů. Ti se na svého soupeře vrhli se vší vervou, ale z počátečního tlaku nic nebylo, jen pár rohů. V 15. minutě bylo procento držení míče na neuvěřitelných číslech 85 ku 15. Hosté se poprvé začali osmělovat až po 20. minutě. Paradoxně jim pomohli hráči domácích, Zelao si dal málem vlastní gól. O pár minut později se hráči Kubaně radovali z gólu, který ale pro ofsajd Corajeva neplatil. Nezáživná první půle tak skončila bez branek.

Druhá půle také mnoho krásy nepobrala, a tak se přesuneme rovnou do 60. minuty, kdy se domácí poprvé radovali z gólu. Gonzalez centroval z pravého křídla a Achmedov rybičkou trknul do míče tak, že zapadl k tyči a gólman hostí byl bez šance - 1:0. Kubaň vůbec nereagovala a hrála jako opařená. Domácí byli při chuti a tlačili se do útoku. Další gól přišel o 20 minut později, tedy v 80. minutě, kdy se trefil Boussoufa. Stalo se tak po přihrávce Achmedova, který marockému fotbalistovi předložil přihrávku přímo před vápno. Boussoufa střílel k tyči, Bělenov na balon nedosáhl - 2:0.

Poté se zápas již více méně jen dohrával a Anži si tak připsalo důležité 3 body. Kubaň se naopak zdá být už bez šance na poháry.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

mozna i 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Anzhi ciste konto @ 1,9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele