základní část, 9. kolo
14.05.2011 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Kubaň Krasnodar 0:0

Anži s Kubani zakončily svůj zápas devátého kola bezgólovou remízou. Oba týmy odehrály poměrně nudný zápas, ve kterém prakticky nebylo nebezpečných situací a na hřišti spíš panoval zmatek.

Za Anži se na soupisce poprvé v sezóně objevil uzdravený Kébé, kterému nakonec Gadžijev dovolil zahrát si několik minut. Hned ve druhé minutě mohla Kubaň otevřít skóre. Kulik však z dvanáctí metrů minul. Odpovědí byl průchod Lachijalova a následný pokus Tardelliho ze sedmi metrů. Jenže míč letěl vysoko nad.

Začátek zápasu tak sliboval zajímavou podívanou. Ovšem postupně se hra úplně přemístila do středu hřiště, kde se oba týmy snažily hrát příliš efektně. Efektivnost však oběma mužstvům scházela. Jen ve 30. minutě se podařilo Traorému přetlačit Angbwu a vystřelit do vzdálenějšího rohu mimo dosah Revišviliho. Domácí zachránila tyč. Pět minut na to střílel do bližního rohu Holenda, ovšem Budakov dokázal vytěsnit balón na roh.

Druhá půle postrádala jakoukoliv atraktivitu. Jediné, co by mohlo stát za řeč, byla nepřesná střela Roberta Carlose. Patnáct minut před koncem došlo ke střídáním. Poslední šanci na nějaký gól měl na kopačkách Kulik, avšak jeho střelu z pěti metrů zablokoval Gadžibekov. A tak zápas skončil nudnou remízou 0:0.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 (Tardelli,Carlos)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele