o titul, 39. kolo
15.04.2012 16:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Dinamo Moskva 0:1

Bohaté Machačkale utíkají poháry. V zápasu, kde se mohla Evropě přiblížit, tak se jí naopak gólem Rykova vzdálila. Naopak Dinamo si svou pozici upevnilo.

Nástup do utkání měli lepší domácí a již v 9. minutě byli blízko vedení dokonce třikrát. Nejprve po akci Eto'oa pálil Žirkov do tyče, balon se odrazil k Achmedovovi, ten napálil ze čtyč metrů břevno, balon se odrazil k Boussoufovi, ten už trefil bránu, jenže míč z čáry odvrátil hlavou obránce Granat. Slibný začátek. Hosté odpověděli střelou Samedova, ale jeho pokus k tyči neměl potřebnou razanci a brankář jej kryl. Nicméně domácí byli lepším týmem a více hrozili, zejména pak po standartkách a rozích, jeden takový zahrával Boussoufa a Eto'o hlavičkoval, ale Šunin míč kryl. Dinamo odpovědělo krátce poté v 37. minutě, kdy si vzal balon Rykov, seběhl si před vápno a z třiceti metrů vypálil, balon byl možná ještě tečován a skončil v síti. Gabulov reagoval pozdě. Z nenápadné střely vedoucí gól. 0:1!

Poté se toho již moc neudálo, a tak se šlo do šaten za příznivějšího stavu pro Dinamovce, i když domácí byli většinu poločasu lepším a aktivnějším týmem.

Druhá půle už byla tutové šance chudší, nicméně v 48. minutě mohlo být vyrovnáno, Eto'o z dvanácti metrů pálil, mohl mířit, kam chtěl, času měl dost, jenže trefil Šunina. Domácí byli i nadále v tlaku, snažili se dostat do šancí, ale pozorná obrana modrobílých je do žádného náznaku nepouštěla a střely z dálky byly nepřesné. Na druhé straně pálil z ojedinělé akce Dinama nebezpečně Samedov, ale balon jen těsně prolétl vedle spojnice, Gabulov se jen ohlédl. Ale jelikož se domácí již na více nezmohli, tak se mohlo Dinamo radovat z poměrně nezasloužených tří bodů. Utkání skončilo 0:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele