základní část, 21. kolo
21.08.2011 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Dinamo Moskva 2:1

Gól Alexandra Prudnikova přinesl Anži vítězství nad Dinamem.

Zápas odstartoval v perfektním tempu. V důsledku velké aktivity hostů Dinamo vybojovalo několik rohů. Anži útočila zajímavěji. Po rozehrání standardní situace Carlos nebezpečně zakončil hlavou. Prakticky všechny útoky Machačkaly šly přes Žirkova, který se nacházel na levé straně zálohy.

Skóre bylo otevřeno nečekaně. Obrovskou hrubku udělali Lomić s Granatem. Poté, co se nedohodli, kdo odkopne míč, doputoval balón až k Bussufovi a ten jej poslal do brány.

Ke konci poločasu Dinamovci vyrovnali. Lomić se prodral přes bránící hráče, poslal pas do pokutového území. Voronin předběhl obránce a ze dvou metrů s přehledem zakončil.

O přestávce Silkin vystřídal Jusupova a do hry poslal Ropotana. Gadžijev zraněného Gadžibekova nahradil Ivanovem. Žirkov se přesunul do obrany.

Po velice sporné situaci padl druhý gól. Dinamo útočilo, ukrajinský útočník Voronin si poslal míč dopředu, kde se v ofsajdu nacházel Kuranyi, ten se do hry nezapojil a míč doběhl Voronin, jenže rozhodčí odpískal ofside. V době, kdy se dinamovci hádali, rozjela Anži svůj protiútok a vstřelila gól. Konkrétně Prudnikov. Dinamo během posledních patnácti minut nedokázalo vstřelit gól a tak zápas skončil 2:1 ve prospěch Anži.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
paver

1:2

Reagovat
djwenca

Prudnikov - ve Spartě se neprosadil, v Anži válí

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos hraje v zaloze v Anzi?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele