20. kolo
11.09.2010 13:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Tom Tomsk 2:0

Zenit Petrohrad porazil Tom Tomsk 2:0, vlastní branku si dal Petković, účet zápasu uzavřel Bucharov. Domácí tak pokračují v přesvědčivém vedení Premier Ligy.

Petrohrad se dostal brzy do vedení. Standardní situace zahraná Lazovičem se odrazila od zad debutanta Matsuie a bylo to 1:0. Zenit kontroloval utkání, avšak Tomsk párkrát zahrozil především prostřednictvím šikovného Matsuie.

Ve 45. minutě vstřelil Zenit druhý gól. Chytrou přihrávku Dannyho ze středu hřiště dopravil pohotově do sítě Alexandr Bucharov. Portugalec Danny už do druhého poločasu nevyběhl, Spalletti ho nechal odpočinout a poslal na hřiště Zyrjanova.

V 74. minutě vsítil Tomsk regulérní branku na 1:2, ale sudí Alexandr Gvardis po konzultaci s asistentem branku odvolal z důvodu faulu na Lukoviče.

V závěru na hřišti vzplanuly emoce, v 84. minutě byl vyloučen kvůli diskuse s rozhodčím Smirnov a v samotném závěru i domácí Širokov, který dostal přímou červenou za hrubý faul na Korejce Kim Nam-Illa.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kto dal ten prvý gól ? Širokov, Matsui alebo Petkovič ? ... ja som ho nestihol, akurát som videl písaných troch rôznych strelcov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to hodně zmatená situace....Ještě jsem neviděl prokazatelný záběr od koho se to odrazilo. Ale já tipuju toho Matsuie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele