22. kolo
25.09.2010 13:00 CET
6 : 1
(3:1)

Reportáž

Zenit Petrohrad - FK Saturn 6:1

Zápas Zenitu se Saturnem Moskevská oblast se nesl v duchu dalšího brankostroje domácího střelce Aleksandra Keržakova. Diváci na stadionu Petrovskij viděli nádherné fotbalové představení okořeněné sedmi góly, z nichž šest do branky hostí a tři z nich z kopačky Aleksandra Keržakova. Ten tak po nedávném hattricku v Bruselu zaznamenal další třígólovou radost.

Od prvních minut bylo na hřišti na co koukat, když obě mužstva předváděla rychlý, líbivý ofenzivní fotbal. O něco lepším soupeřem byl domácí Zenit, který v 25. minutě i poprvé skóroval po hlavičce Keržakova. O pár minut později mohl druhý gól přidat Lombaerts, ale Kinský fantastickým zákrokem zastavil míč na brankové čáře.

Na druhý gól tak Zenit čekal do 32. minuty, kdy se trefil s penalty Danny. Nádech debaklu přidal zápasu o dvě minuty později Danko Lazovič, když do prázdné branky uklidil chytrou přihrávku Keržakova. Hosté však i nadále pokračovali v líbivé ofenzivní hře a těsně po přestávce snížil stav Dmitrij Kiričenko po hrubé chybě Tomáše Hubočana, který mu namazal přímo před osamoceného Malafejeva.

Druhý poločas začal představením střelce Keržakova. Ve 46. minutě po akci Vladimira Bystrova přidal Keržakov svůj druhý gól a v 54. minutě završil svůj hattrick po další přihrávce záložníka Bystrova. V 64. minutě si pak vychutnal střídání za potlesku plných tribun stadionu Petrovskij.

Keržakova na hřišti vystřídal Ital Alessandro Rosina a v 83. minutě se i on představil gólem. Viktor Fajzulin vyslal nádhernou kolmici z hloubi pole, Rosina jedním dotekem oklamal brankáře Kinského a druhým do prázdné branky zakončil. Hostující Saturn si tak z Petrohradu odvezl šestigólový debakl a Zenit nadále kraluje ligové tabulce.

Autor: Martin Olšovský / fczenit.blog.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Ebola SVK

po hrubé chybe Hubočana ??? nechcem sa ho zastávať ,ale chybu urobil stopér lebo podcenil prihrávku , nezareagoval ako mal , zaspal a loptu mu spred nosa uchmatol Kiriličenko.....žiadna Hubova chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Buď trošku soudný....Hubočan si měl takovou riskantní přihrávku odpustit, když stoperovi za zády startoval Kiričenko. Měl to kopnout do autu a byl by klid.

Reagovat
FuckT

ja hubocana moc nemusim ale ten stoper bol kokot

Reagovat
cubazi

Hubočan nevadí , ajtaq 100 krat lepší ako janko Durica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele