30. kolo
28.11.2010 12:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Sibir Novosibirsk 1:1

Rozlučka Sibiru Novosibirsk s Premier Ligou skončila remízou v Grozném s hostiteli z Těreku. Čečence dostal v úvodu do vedení Asildarov, po změně stran vyrovnával Tomáš Čížek.

Těrek si chtěl před svými fanoušky napravit reputaci, v posledních šesti kolech totiž Grozenci ani jednou nevyhráli a veřejností jsou podezříváni za ovlivňování zápasů. Hostující Novosibirsk se tímto zápasem minimálně na rok rozloučil s Premier Ligou, příští rok bude bojovat o návrat mezi elitu v Pervyj Divizion.

Úvod zápasu se Těreku vydařil. Střelu Bracamonteho vyrazil brankář Solosin k Asildarovi a kanonýr Čečenců otevřel skóre. Sibir krátce na to vyrovnal, ale sudí Antipenkovi neuznal gól pro útočný faul. Nebyl to jediný neuznaný gól v prvním poločase, krátce před jeho koncem Bracamontemu zkazil radost ofsajd.

Krátce před koncem skóroval i Kacajev, ale opět z ofsajdu. V 70. minutě Orli vyrovnali na 1:1. Centr Galiulina hlavou dopravil do branky Těreku český záložník Tomáš Čížek. Těrek moc chtěl potěšit fanoušky vítězstvím a v závěrečných minutách dominoval. Blízko vítězné branky byl Andrej Kobenko, ale napálil břevno.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele