11. kolo
14.05.2010 14:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Saturn 2:0

V závěru jarní části soutěže přivítal Těrek Groznyj na svém hřišti podmoskevský Saturn. Hosté potřetí za sebou nastoupili v brance s náhradníkem Čiljuškinem a k dispoizici nebylo několik dalších opor. Naopak Těrek nastoupil v plné síle a na domácím hřišti chtěl všechny tři body.

V úvodu utkání se však žádný tlak domácích nekonal a naopak to byli hosté kdo se jako první osmělil k první vážnější akci zápasu. Po rohu hostí však Ivanov mířil jen do břevna Dikaňovy branky. Těrek však ihned udeřil na druhé straně. Bracamonte však nejprve gólově neuspěl a první trefu zápasu zaznamenal až v 19. minutě Mauricio.

Zbytek první půle pokračoval v ne příliš záživném duchu. Na hřišti byly vidět spíše tvrdé souboje, mnoho nepřesností a přerušení hry. Ale hned po poločasovém hvizdu přišla fotbalové akce z kopaček Těreku a v 52. minutě vstřelil druhý gól zápasu Hector Bracamonte.

Po druhém inkasovaném gólu již hoste zcela ztratili úvodní náboj a domácí Těrek kontroloval zbytek zápasu. V závěru ještě parkrát gólově zahrozil, ale na místě byl brankář Čiljuškin. Nakonec tak Těrek zaslouženě zvítězil nad Saturnem 2:0.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele