16. kolo
08.08.2010 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sibir Novosibirsk - FK Saturn 0:1

Saturn díky brance Pjotra Němova porazil domácí Sibir Novosibirsk 1:0.

Utkání bylo vypjaté od prvních minut, už v 7. minutě Solosin s námahou zlikvidoval hlavičku Machmudova po centru Sapety. Ve 14. minutě obrana Sibire zapomněla na útočníka Kiričenka, ale kanonýr Saturnu minul. Utkání provázely ostré zákroky a řada osobních soubojů. Za domácí Sibir byl v prvním poločase nejnebezpečnějším mužem Astafjev, který vyslal na branku Saturnu dvě střely. Jedna těsně minula branka, druhou brankář Rebrov chytil.

Obrovskou šanci si Sibir vypracoval v 37. minutě. Kanonýr Medvěděv, pro kterého to bylo poslední utkání v dresu Sibire, protože odchází do Kazaně, ale ve stoprocentní šanci přestřelil branku.

Po změně stran trenér Sibire Kriušenko sáhl ke změnám. Místo Nagibina postavil Čížka a místo Vasiljeva Beljajeva. Tyto střídání měly vést k zaktivnění ofenzívy Novosibirsku, ale opak byl pravdou. Aktivita nováčka ruské ligy opadla.

Rozuzlení utkání přišlo v závěru. Když Kiričenko v nájezdu minul, utkání směrovalo k bezbrankové remíze. V 85. minutě však střídající Pjotr Němov spasil Saturn, když využil zmatku v šestnáctce Sibire po rohovém kopu a míč napálil do sítě.

Saturn po letní pauze ještě neprohrál a míří tabulkou vzhůru. Naopak Sibir se pomalu dostává do kritické situace, po 16. kolech uzavírá tabulku ruské ligy.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele