22. kolo
25.09.2010 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Alanija Vladikavkaz 1:0

Rubin Kazaň si v generálce na Ligu mistrů proti Barceloně poradil s Alanijí Vladikavkaz. Střelcem jediné branky se stal Ital Salvatore Bocchetti.

Ve druhé minutě diváci na poloprázdném stadionu v Kazani viděli první šanci, vypracovali si jí hosté. Ve druhé minutě musel přímý kop Florescua mířící do levého rohu branky lapit gólman Ryžikov. V dalším průběhu útočili domácí, v 16. minutě po chybě obrany Alanije vychytal Bocchettiho Chomič. Obránci Kazaně byli nejnebezpečnější v útočných akcích Kazaně, což není v vzhledem k tomu, že domácí hrozili ze standardních situací, překvapivé. Právě jedna ze standardních situací se ujala ve 38. minutě. Martins na zadní tyči vratil hlavou míč do ohně, kde se prosadil Bocchetti a svou premiérovou brankou za Kazaň poslal domácí do vedení.

Kazaň mohla vzápětí zvýšit na 2:0, ale Martins nedosáhl na přihrávku Navase. Další důkaz toho, jak dnes byli zadáci Rubinu v ofenzívě nebezpeční.

Druhá polovina utkání začala střídáním Gogičajev za Mareniče. Alanija byla aktivnější, ale k brance soupeři se dostávala složitě. Rubin hrál naproti tomu s vedením 1:0 opatrně a do ofenzívy se příliš nehnal. Trenér Berdyjev v průběhu druhého poločasu stáhl trio Martins, Medvěděv a Rjazancev, nahradil je Kornilenkem, Bystrovem a Kasajevem. Trenér Alanije v závěru poslal na hřiště Kirillova a Tichonoveckého, ale na poklidném druhém poločasu to nic nezměnilo.

Rubin potřetí v řadě vyhrál a pošesté v řadě doma. Mužstvo z Tatarstánu bude doufat, že i střelcům slavné Barcelony bude obtížné trefit branku Ryžikova.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele