30. kolo
28.11.2010 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Rubin Kazaň 0:0

Lokomotiv nedokázal porazit kazaňský Rubin a přišel tak o šanci na 4. místo v Premier Lize. Zápas skončil bezgólovou remízou 0:0.

Utkání začali překvapivě aktivněji hosté. V páté minutě pálil pěkně Kalešin, ale jeho střela mířila mimo branku. O pár minut minut později se na branku domácích řítil Martins, ale Guilherme mu na poslední chvíli vzal míč z kopačky. Úvod naprosto ovládli hosté. V 23. minutě se mohli Tataři dostat do vedení. Rjazancev nebezpečně hlavičkoval, ale jeho hlavička mířila těsne nad. Obránci Loko nevěděli, kde jim hlava stojí. V 31. minutě se konečně ozvali i domácí. Syčov dostal nádherný balon od Loskova a z hranice vápna střílel k pravé tyči, leč nepřesně. Poté se taktovky zase ujali Kazaňští. Zejména Bystrov zaměstnával obranu Železničářů nebezpečnými průniky. Ke konci poločasu vypálil Glušakov, ale jeho pokus pod břevno lapil Arlauskis. První poločas skončil přesně tak, jak začal - tedy bezbrankovou remízou. Nedá se ale říct, že by se diváci nudili.

Semin svým svěřencům určitě o poločaové přestávce vynadal. Moskvané na začátku druhé půle zatlačili Rubin na jeho půlku, ale ovoce to nepřineslo. Až v 60. minutě se dělo opět něco zajímavého. Stejná situace jako v první půli. Martins se řítil na bránu domácích, ale Guilherme mu opět odvážně skočil pod nohy. Brazilský gólman zachránil Loko od pohromy, již po několikáté. O deset minut později zazvonilo na druhé straně břevno. Glušakov málem vsítil gól. O pár minut později se ocitl Tarasovův loket na tváři Sibayi, který tomu trochu přidal. Pan rozhodčí byl ale neoblomný a Tarasov byl nucen jít pod sprchy. Bohužel pro hosty se Kazani nepodařilo tuto přesilovku využít. Nejblíže gólu byl až v 91. minutě Ansaldi, ale jeho rána zpoza vápna letěla mimo, a tak zápas skončil bez branek. Loko tak zakončí sezónu na 5. místě a kvalifikovalo se do předkola EL. Rubin je na tom o něco lépe, skončil 3. a má jisté předkolo LM.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele