13. kolo
19.07.2010 18:45 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

FK Saturn - Spartak Nalčik 3:1

Zápas v Ramenskoje mezi místním Saturnem a Spartakem Nalčik začínal v příjemném letním podvečeru a hráči se tak vyhli úmorným vedrům, která v těchto týdnech sužují Moskevskou oblast. Možná i proto byl k vidění poměrně slušný fotbal a dohromady 4 branky, které přinesly domácím vítězství 3:1.

Postavení obou klubů v tabulce mohlo mylně napovídat o jasné záležitosti pro hosty, jenže poslední výkony Saturnu slibovaly mnohem vyrovnanější partii. To se potvrdilo hned po devíti minutách hry, kdy po fatální chybě mladičkého obránce hostí dostal domácí Saturn výhodu pokutového kopu. Ten proměnil Dmitrij Kiričenko a poslal domácí do vedení.

Ve 32. minutě se zastyděl gólman Fredriksson, když za svá záda pustil ne příliš nebezpečnou dalekonosnou střelu Sapety a poslal svůj tým do dvougólového manka. O devět minut později však jen s obdivem mohl sledovat dělovku Kiričenka, který fantastickou ranou do šibenice vstřelil svůj druhý gól zápasu.

Do poločasové přestavky tak šel Saturn s drtivým třígólovým náskokem a o osudu celého zápasu bylo takřka rozhodnuto. O kosmetickou úpravu se ve fotbalově slabším druhém poločase postaral už jen hostující Bikmajev, jenž v 69. minutě snížil na 3:1.

Podruhé se Bikmajev výrazněji zapsal do zápasových statistik už pouze červenou kartou za dvě žluté karty a výsledkem 3:1 pro domácí tak zápas i skončil. Spartak Nalčik tak pokračuje v ústupu z předních pozic v tabulce, naopak Saturn pokračuje v odrazu ze dna ruské ligy.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele