23. kolo
03.10.2010 18:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Lokomotiv Moskva 0:1

Dmitrij Loskova rozhodl o vítězství Lokomotivu na hřišti Saturnu. Zkušený tvůrce hry hostů se prosadil v 86. minutě, český brankář Kinský byl na jeho střelu krátký.

Zápas začal velkou šancí Maicona. Hostující útočník utekl obraně Saturnu, ale sám před Kinským zakončoval těsně vedle. Saturn odpověděl v 5. minutě, proti střele Karjaky z přímého kopu se vytáhl gólman Guilherme. Poté se dění na hřišti uklidnilo, více měli míč v držení Železničáři, ale nic kloudného si nevypracovali. V závěru poločasu si Lokomotiv vypracoval gólové momenty, ale ne góly. Dvakrát byl ve výborné pozici Gatagov, jenže dvakrát nevyzrál na Kinského. Český brankář také vytáhl nebezpečný přímý kop Loskova.

Po změně stran Lokomotiv pokračoval v obstřelování branky Kinského, ale neúspěšně. Většina střele letěla mimo. Saturn oplácel stejnou minci, ale ani jeho střelci neměli přesné zakončení. Blízko gólu byl domácí záložník Wagner, ale i s tímto pokusem si Kinský poradil. V 77. minutě mohli Moskvané kopat po faulu Igonina na Wagnera penaltu, ale píšťalka sudího Gvardise zůstala němá.

V 86. minutě přišla velká chvíle ikony Lokomotivu Dmitrije Loskova, veterán v záloze domácích z hranice šestnáctky krásnou střelou do rohu branky překonal Kinského a zajistil Železničářům cenné tři body v boji o evropské poháry. Pro Loskova byl gól speciální i z toho důvodu, že na jaro ještě působil v Saturnu, kdy se stal nechtěným.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele