15. kolo
30.07.2010 16:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Anži Machačkala 1:0

Saturn pokračuje ve vítězné sérii, v 15. kole klub z Ramenskoje porazil Anži Machačkalu 1:0. O desátý bod pro mimozemšťany po letní pauze se postaral talentovaný záložník Sapeta.

Třebaže se v Ramenskoje mírně ochladilo, na tempu fotbalistů to příliš vidět nebylo a na stadionu Saturn se nehrál příliš pohledný fotbal. Na první velkou šanci čekali fanoušci až do 41. minutě, Angbwa školácky odevzdal míč Kvirkvelijovi, ale proti obránci Anži se úžasným zákrokem vyznamenal Rebrov.

Během poločasové pauzy trenér Machačkaly Gadžijev stáhl útočníka Iluridzeho, kterého nahradil záložníkem Mamajevem. Ale ten se také potázal se zlou zpevnit záložní formaci Anži, kde vládli bělomodří. Brzo šel dolů i nervní Gadžibekov a Anži hrálo bez útočníka.

Možná, právě to ovlivnilo další vývoj událostí. Saturn se dostal do výrazného tlaku, který vedl k vedoucí brance. Ivanov našel přihrávkou objev letošní sezóny Sapetu a ten krásnou střelou na vzdálenější tyč překonal Abajeva - 1:0.

Ve zbývajících 25 minutách neměli hosté žádnou šanci na vyrovnání, Saturn navíc mohl skóre navýšit, ale slibné šance neproměnil. I tak se mužstvo Andreje Gordějeva posunulo na jedenácté místo, o čemž ještě nedávno ani nesnilo.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele