1. kolo
13.03.2010 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Rostov - Tom Tomsk 0:2

Debut na lavičce Rostovu se trenérovi Olegu Protasovovi nevydařil, jeho svěřenci na v domácím prostředí podlehli lépe organizovanému Tomsku 0:2. Hrdinou zápasu se stal střelec obou branek hostů Sergej Kornilneko.

Zatímco Rostov v zimě kompletně přebudoval kádr, Tomsk šel cestou stability, podařilo se mu udržet kostru týmu a sestavu šikovně doplnit. Na hřišti bylo vidět, že spolu hráči Tomsku hrají delší dobu a působili vyzrálejším dojmem. Ve vyrovnaném prvním poločase bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale branka nepadla.

Po změně stran své kvality potvrdil útočník Sergej Kornilenko, který se do Tomsku vrátil na hostování ze Zenitu Petrohrad. Běloruský kanonýr si našel míč v pokutovém území a v 63. minutě ranou pod břevno nedal brankáři Radičovi žádnou šanci. Trenér Jižanů Protasov reagoval posilněním ofenzívy, ale se přesto nedokázal prosadit přes pevnou obranu Sibiřanů. A když se v 78. minutě dopustil hrubky Andželkovič a Kornilenko jí chladnokrevně proměnil ve druhou branku v zápasu, o vítězi bylo rozhodnuto. Tomsk na úvod porazil Rostov 2:0 a dal tím najevo, že letos míří hodně vysoko.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele