22. kolo
26.09.2010 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Sibir Novosibirsk 0:1

Až ve 22. kole Premier Ligy se dočkal Sibir prvního vítězství venku. Odnesl to FK Rostov, který prohrál 1:0 a přišel o šanci odtrhnout se Spartaku. Novosibirsk se naproti tomu přiblížil čtrnáctému Permu na rozdíl sedmi bodů.

V prvních patnácti minutách byl na hřišti v dresu Novosibirsku v nadsázce jen český brankář Vašek. Letní posila ze Slovácka přiváděla střelce Rostova k zoufalství. Hosté se k brance Rostovčanů nedostávali, ale když se jim to povedlo, stálo to za to. Záložník Jižanů Kulčij na brankové čáře zachránil své mužstvo po střele Zinovjeva. Tato epizoda ale nezchladila útočný postup Rostova, který nadále obléhal branku posledního týmu Premier Ligy.

Sibirané tahali za kratší konec, ale přesto se dostali do vedení. Ideálně zahraná standardní situace z kopačky Čížka zakončil na přední tyči hlavou důrazný Polák Bartlomiej Grzelak. Vyrovnat chtěl útočník Adamov, ale dvakrát minul branku.

Druhý poločas se nesl v duchu tlaku Rostova, ale pokusy střelců domácích buď mířily mimo, nebo je lapil spolehlivý brankář Petr Vašek. V posledních deseti minutách se mužstvo z řeky Don přes herní převahu ani nedokázalo dostat do zakončení, a tak si Sibir odváží premiérové vítězství z hřiště soupeřů.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele