3. kolo
28.03.2010 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - FK Saturn 1:0

FK Rostov jasně přehrál Saturn a díky brance tvůrce hry Alexandra Pavlenka porazil podmoskevské mužstvo 1:0. Nový trenér Oleg Protasov se tak dočkal prvního vítězství u kormidla domácích.

Vstup do utkání vyšel Rostovu podle představ, Lebeděnko poslal z levé strany centr na Pavlenka a mozek modrožlutých hlavou uklidil míč do sítě. Saturn inkasovaný gól psychicky nalomil a hráči Rostovu byly pány na hřišti. Proti zdecimované obraně Saturnu si Rostovčané vytvořili několik slibných příležitostí, ale do kabin se šlo za stavu 1:0.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, Saturn se v útoku vůbec neprosazoval a navíc v průběhu zápasu kvůli zranění přišel o Jakubka s Kovelem. Druhý jmenovaný se na hřišti ohřál jen pár minut a protože Saturn neměl možnost dalšího střídání, dohrávali hosté v deseti. Podmoskevští mohou vděčit brankáři Antonínu Kinskému, že si z Rostovu odváží pouze jednogólovou porážku. 35letý Čech se blýskl několika úžasnými zákroky.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele