1. kolo
13.03.2010 13:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Spartak Nalčik 0:0

Anži Machačkala ve své obnovené premiéře v nejvyšší soutěži před zaplněným publikem uhrála bezbrankovou remízu proti Spartaku Nalčik. Zápas měl rozdílné dva poločasy, zatímco v prvním dějství byl aktivnější Nalčik, po změně stran se více osmělovali domácí fotbalisté.

První zápas Machačkaly v Premier Lize přitáhl velkou pozornost, tribuny na stadionu Dinamo byly zaplněny do posledního místečka. Svěřenci bývalého skvělého hráče Omari Tetradzeho je ale svým výkonem v prvním poločase příliš neuspokojili, působili na hřišti nervózním dojmem a tradičně skvěle organizovaný Nalčik byl lepším týmem na hřišti a několikrát zahrozil před brankou gólmana Abajeva.

Po změně stran se dostal do hry i český útočník ve službách Anži Jan Holenda, ale po celý druhý poločas se takřka nepotkal s míčem. Úvod do druhého dějství vyšel lépe Nalčiku, Siradze v gólové pozici špatně trefil míč a hned poté střílel Djadjun tak nebezpečně, že brankář Abajev míč raději vyrazil. S přibývajícími minutami druhé půle se Anži přestěhoval na polovinu Nalčiku, ale jejich akce, stejně jako na druhé straně, končily před pokutovým územím. Výjimkou byly dvě nebezpečné střely Data Kvirkveliji, s kterými si debutant v brance Nalčiku Fredrikson s námahou poradil.

Vyrovnané utkání s minimem gólových šancí tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele