29. kolo
20.11.2010 12:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Těrek Groznyj 2:1

Naděje Alanije Vladikavkaz na udržení stále žijí. Leopardi udolali Těrek Groznyj 2:1 a dělí se o patnácté místo s Amkarem Perm.

Kdo přišel na stadion Spartak, musel se dlouho pořádně nudit. Oba týmy se trápily a jejich hra moc nepřipomínala fotbal. Mírnější převahu měl Těrek, který přestože nastoupil bez několika opor, vytvořil si přeci jenom více momentů než soupeř. Když první poločas směřoval k bezbrankové remíze, dopustil se hrubé chyby brankář Alanije Chomič a Edijev měl úlohu dopravit míč do sítě snadnou.

Po změně stran Alanija Vladikavkaz přidala na obrátkách a měla převahu. Tu zužitkoval ve vyrovnávající branku v 63. minutě Marat Bikmajev. O třináct minut později domácí vedli 2:1, postaral se o to kapitán Gabulov, který se ocitl ve správný čas na správném místě a překonal nepřesvědčivého Hodzjura. Poté Těrek přidal na obrátkách, svěřenci trenéra Bajdačného si očividně nechtěli připsat další porážku a byli blízko vyrovnání. Argentinec Bracamonte ale nastřelil břevno. Argentinec pak neuspěl ani v druhé šanci, tentokrát se vyznamenal Chomič. Alanija nakonec uhájila vedení a drží šance na záchranu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele