29. kolo
21.11.2009 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Kubaň Krasnodar 0:1

Kubaň Krasnodar vyhrál v Grozném proti domácímu Těreku 1:0 a před posledním kolem má stále šanci na záchranu v ruské lize. V posledním kole musí porazit už mistrovskou Kazaň a zároveň doufat v klopýtnutí Rostovu proti Permu.

Kubaň měl poslední šanci zachovat si šanci na udržení v nejvyšší soutěže, ale první poločas vůbec nenasvědčoval tomu, že hosté ještě o něco hrají a hrál se z obou stran nezáživný, opatrný fotbal. Až po změně stran se hra klubu z jižního Ruska zlepšila hlavně díky povedeným poločasovým změnám v sestavě, na hřišti se dostali Chochlov a Tlisov.

Chvíli po změně stran se málem střelecky prosadil útočník Kubaně Igor Ševčenko, který sezónu začínal právě v Těreku. Své zaváhání ale Ševčenko napravil v 55. minutě, kdy byl faulován Džabrajlovem a pokutový kop sám proměnil. Do konce utkání Kubaň těsné vedení udržel, otázkou je, jestli sobotní tři body budou na zachování prvoligové příslušnosti stačit. Spíše ne...

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

moc dobre andreji!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele