21. kolo
12.09.2009 16:30 CET
5 : 1
(4:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - FK Saturn 5:1

Rubin Kazaň v generálce před debutem v milionářské Lize mistrů rozstřílel 5:1 podmoskevský Saturn a neohroženě míří za druhým ligovým titulem v řadě.

V sobotu stál Rubinu v cestě Saturn, který pod trenérem Gordějevem překvapivě sahá na příčky zajišťující evropské poháry. Konkurentům Kazaně navíc dával naději fakt, že Ruby doma Saturnu nevstřelilo ani gól v posledních šesti zápasech.

Ambice hostů odvézt si z metropole Tatarstánu bodový zisk dostala významnou trhlinu už v páté minutě. Čerstvý reprezentant Ruska Alexandr Bucharov si vyskočil na rohový kop Domíngueze a hlavou poslal domácí do vedení. Zdálo se, že odchodem kouče Jurgena Röbera odešly i školácké chyby obrany mimozemšťanů, opak byl pravdou.

V 36. minutě fauloval obránce Zelao aktivního Bucharova a nařízenou penaltu proměnil Alejandro Domínguez, pro Argentince osmá branka z pokutového kopu v této sezoně. Obrana Saturnu se po dvou inkasovaných brankách totálně sesypala a do poločasu jí zasadil dva údery Rjazancev.

V 51. minutě střídající útočník Saturnu Marko Topič krásnou branku snížil na 1:4. Také domácí trenér Kurban Berdyjev v průběhu prvního poločasu sáhl ke střídáním. Vzhledem k tomu, že Rubin čeká náročné utkání v Kyjevě, se tento tah jeví naprosto logicky. Dolů šli postupně Domínguez, Semak a Gökdeniz Karadeniz.

Poslední úder zasadil hostům opět Alexandr Bucharov, který vstřelil třináctou branku v této sezoně a vyrovnal se tak dosud nejlepšímu střelci Kazaně Alejandru Domínguezovi.

Autor: David Kubáň / Eurofotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele