1. kolo
14.03.2009 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Chimki 1:1

Lokomotiv Moskva nepříliš zdařile vstoupil do nového ročníku ruské Premier-Ligy, s FK Chimki jen remizoval 1:1 a to ještě do 65. minuty prohrával.

Obměněné Chimki s novým trenérem Konstantinem Sarsanijou měly podle prognóz trpět na nesehranost, opak však ukázali podceňovaní hosté od úvodních minut. Kdo vypadal tak nějak rozháraně, byl právě favorizovaný Lokomotiv.

První šanci měli Železničáři, poté, co nebezpečně páli Mujiri. Chimki odpověděli zásluhou zimní posily Kožanova, ten z výhodné pozice minul. Ve 28. minutě už fanoušci na stadionu Lokomotiv smutně přihlíželi inkasované brance, osamocený Jovanovič zblízka hlavou překonal bezmocného Marka Čecha, který podle původních prognóz neměl kvůli zranění do utkání vůbec nastoupit.

S Lokomotivem inkasovaný gól příliš nezamával a svěřenci trenéra Rachimova měli několik stoprocentních příležitostí. Zaváhání u inkasovaného gólu mohl napravit Biljaletdinov, ale očividně umí lépe nohama než hlavou. Ze tří metrů pak nedokázal rozvlnit síť Mujiri. Za zmínku ještě stojí zranění Ďurici těsně před poločasovým hvizdem, slovenský reprezentant tak nezažil šťastný debut.

Začátek druhého poločasu lze charakterizovat asi takto: Lokomotiv útočil, Chimki se bránily. Nicméně nedá se říct, že by byl hostující tým v obraně nějak moc zaměstnáván. Jen stínem střelce z let minulých je Dmitrij Syčev, ruský útočník to potvrdil i dnes, když ve dvou velkých šancí selhal.

Lokomotiv se zaslouženého vyrovnání dočkal v 65. minutě, po přihrávce Odemwingieho skóroval talentovaný ofenzivní záložník Glušakov. Ve zbývajících minutách se nic vážného nestalo a FK Chimki si odváží důležitý bod.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

než takhle zhovadilé referáty, to snad radši žádné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele