21. kolo
12.09.2009 18:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - FK Chimki 2:1

Kubaň Krasnodar v posledních sekundách v záchranářském duelu proti FK Chimki strhl vítězství na svou stranu a prakticky odřízl svého konkurenta z boje o udržení.

Zelenožlutí rozradostnili domácí publikum v prakticky prvním vážném útoku, v sedmé minutě otevřel skóre útočník Traore. Hosté se dočkali vyrovnání už v patnácté minutě, kdy Boaventura zahrál nešikovně rukou ve vlastním pokutovém území a sudí Bezborodov odpískal penaltu, tu následně proměnil exekutor Dragan Blatnjak.

Po změně stran se hrál chaotický fotbal, postupem času převzali iniciativu domácí, ale dlouho se jim nedařilo se prosadit před brankou Chimek a hosté navíc hrozili z brejkových situací. Domácí bod evidentně nestačil a snažili se strhnout vítězství na svoji stranu do posledních minut zápasu, ve čtvrté minutě nastavení se to nakonec podařilo žolíkovi Džinojevovi, který využil chyby brankáře Berezovského.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele