22. kolo
19.09.2009 12:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Saturn - Spartak Moskva 2:1

Více než šest roků už Spartak Moskva nevyhrál Ramenskoje proti domácímu Saturn. Červenobílým se to nepovedlo ani v sobotním utkání 22. kola, které prohráli 1:2 a titul se pro ně začíná stávat utopií. Novým úkolem pro svěřence trenéra Karpina bude uhájit příčku zajišťující základní skupinu Ligy mistrů.

Na hřiště hráči Spartaku vyšli v tričkách s portrétem gólmana Dinama Gabulova s přáním brzkého uzdravení. Další velkou události byl start Dmitrije Loskova, který dnes hrál čtyřsté utkání v ruské lize.

Spartak začal aktivně a brankář Saturnu Antonín Kinský měl hodně práce, Mimozemšťanům navíc mu nehrálo do karet ani zranění kapitán Igonina uprostřed poločasu, na hřiště šel Vorobjov. Největší událostí prvního poločasu se však zrodila z kopaček Saturnu, na skvěle zahraný přímý kop Loskova byl Džanajev krátký.

Pár minut po změně stran svítil na tabuli stav 1:1. Welliton byl faulován v pokutovém území domácích a penaltu proměnil jeho krajan Alex Raphael Meschini. Ještě před ním jí za něj proměnil fanoušek Spartaku, který spolu se svými kumpány vnikl na hřiště, pochopitelně však neplatila.

Spartak se ani nestačil zaradovat z vyrovnání a po velké chybě Filipenka dostal domácí do opětovného vedení Marko Topič. Trenér Spartaku Karpin reagoval nasazením mladíčka Žana Ananidzeho a debutanta Nizamutdinova, ale oživení to nepřineslo. Saturn mohl dokonce ještě přidat pojišťující branku, ale Kuzmičev z dobré pozice pálil vedle. Na poslední minut naskočil do hry i obránce Parfenov, který nejlepší léta strávil právě ve Spartaku Moskva. I on přispěl k udržení těsného vedení.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda že ten gól tomu týpkovi neuznali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele